gaziantep escort
Bugun...


Çarşıbaşı’nda Üniversite Öğrencileri Hamsi Şenliğinde Buluştu
Tarih: 11-01-2023 17:57:51 Güncelleme: 11-01-2023 17:57:51 + -


Çarşıbaşı Belediyesi, Trabzon Üniversitesi Çarşıbaşı Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri için hamsi şenliği düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 11-01-2023 17:57

Çarşıbaşı’nda Üniversite Öğrencileri Hamsi Şenliğinde Buluştu

Şenliğe, Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Çarşıbaşı MYO Müdürü Prof. Dr. Hasan Karal, Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Serencam ve çok sayıda öğretim üyeleri, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Akkan, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kocaman, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, sivil toplum ve kamu kuruluşlarından temsilciler ve öğrenciler katıldı.

Şenliğe katılan öğrencilere müzik eşliğinde sınırsız hamsi ve içecek ikram edildi.

Etkinlikle ilgili olarak konuşan Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, bu şenliğin ilk olduğunu ve önümüzdeki yıllarda da devamının geleceğini belirterek, “Bu bir başlangıç oldu. Önümüzdeki yıllarda bu şenliği daha canlı kutlama imkânımız da olacak. Çünkü öğrenci sayımız artacak. Çarşıbaşı MYO bütün eğitim ve öğrenci kadrosuyla artık bizim göz bebeğimiz. Onlara bu ilçede rahat ve huzurlu bir ortam sağlamak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” dedi.

Trabzon Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Çarşıbaşı MYO Müdürü Prof. Dr. Hasan Karal da, etkinliğe destekleri nedeniyle Başkan Nuhoğlu’na ve şenliğe katılanlara teşekkür etti. Karal, “Öncelikle başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu olmak üzere meslek yüksekokulumuzun bu hale getirilmesinde çok büyük emekleri olan iş insanı Mehmet Kobya ve ailesine, Çarşıbaşı Belediye Başkanına, okulun çevre düzenlemesine olan katkıları nedeniyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na ve Çarşıbaşı Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük bir eser ortaya koydular. Üniversite olarak bizler de hem akademik anlamda hem bu okulun bu seviyeye gelmesi açısından gerçekten çok büyük çabalar sarf ettik. Ben de Rektör Yardımcısı ve Çarşıbaşı MYO’nun müdürü olarak burada bulunmaktan çok mutluluk duyuyorum. Öğrencilerimizle ve Çarşıbaşı halkıyla böyle bir etkinlikle bir arada olmak bizler için de güzel bir başlangıç oldu. Önümüzdeki yıllarda inşallah bunu bir gelenek haline dönüştüreceğiz. İlerleyen süreçlerde Çarşıbaşı MYO’nun öğrenci sayısı da artacak. Belki öğrencilerimiz buraya da sığmayacak. Bu biraz zaman alacak. Yeni programlar açılacak. Dolayısıyla burası Çarşıbaşı için bir katma değer oluşturacak. Bundan yana sorun yok. Yeni gelecek akademik kadrolarımız var. Akademik kadro da sürekli genişleyecek. Ben Çarşıbaşı’na teşekkür ediyorum. Çünkü bu tablo güzel bir tablo. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizle güzel bir kaynaşma ortamı oldu.” dedi.

Öğrenciler katkılarından dolayı Trabzon Üniversitesi rektörlüğüne, Çarşıbaşı Belediyesi’ne ve emeği geçenlere teşekkür etti.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI