gaziantep escort
Bugun...


TESKOMB 30. Bölge Birliği'nde Seçim Var
Tarih: 10-09-2021 20:15:00 Güncelleme: 10-09-2021 20:15:00 + -


Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Egemen Turan Kaynar, 30. Bölge Birliği’nin yarın yapılacak genel kurulunda başkanlığa talip olduğunu açıkladı.

facebook-paylas
Tarih: 10-09-2021 20:15

TESKOMB 30. Bölge Birliği'nde Seçim Var

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği’ne (TESKOMB) bağlı Trabzon’daki 30. Bölge Birliği’nin seçimli genel kurulu yarın (11 Eylül Cumartesi günü) saat 10.00’da Zorlu Grand Otel’de yapılacak. Yeniden adaylığını açıklayan ve 30 yıldan fazladır başkanlık görevini yürüten Murat Gümrükçü’nün karşısına bu kez Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Egemen Turan Kaynar çıkıyor.

Kaynar, Türkiye’de çok şeyin değiştiğini ancak 30. Bölge Birliği’nin sadece başındaki rakamın değiştiğini belirterek, “15. Bölge Birliği ismi 30. Bölge Birliği oldu ama orada değişen başka bir şey olmuyor. Sayın başkan yaklaşık 30 yıldır yürüttüğü göreve yeniden talip olmuş.  Açıkçası bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Bu görev aşkı mıdır yoksa nedir? Biz artık bazı şeylerin değişmesi gerektiğine inanıyoruz. Bölge Birliğinde bazı şeyler değişmeli. Değerli başkanlarım şuna inansınlar. Biz gelirsek ve bir değişim olursa bundan en kazançlı bölge birliğine bağlı kooperatiflerimiz çıkacaktır. Bütün kooperatif başkanlarıma ve delegelerimize saygılarımı sunuyor ve genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Zorlu Grand Otel’deki toplantı salonunda yapılacak genel kurulda Trabzon ve Gümüşhane’deki 26 kooperatiften 66 delege oy kullanacak.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI