gaziantep escort
Bugun...


Usta, Beş Durağı Dinledi
Tarih: 05-12-2021 11:21:16 Güncelleme: 05-12-2021 11:21:16 + -


Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, durak buluşmalarına 10. programla devam etti.

facebook-paylas
Tarih: 05-12-2021 11:21

Usta, Beş Durağı Dinledi

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, durak durak birlik beraberlik buluşmalarını sürdürüyor. Başkan Usta, onuncu programında 5 durağı misafir etti. Tesisler, Yenicuma, Çağlayan Dolmuş Durakları ile Çağlayan ve Kaşüstü Minibüs Durağını ağırlayan Usta, birlik beraberlik mesajı verdi.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odasında 07.01.2018 tarihi itibari ile ayrımcılığa son verdiklerini kaydeden Başkan Usta, “Birlik beraberlik adına bir yola çıkmıştık. Gelinen süreçte Allah’ımıza şükürler olsun birlik beraberliğimiz hiç bozulmadı. 4 senedir görevdeyiz. Odamızda hiçbir şekilde bir kişiye ayrımcılık yapmadık. Cemiyetimizi birlikte bugünlere getirdik. Gerek Trabzon’da gerekse Trabzon dışında ve Ankara’da şoför esnafını en iyi şekilde temsil ettik. Tabi bunların hepsini sizlerle birlikte yaptık. Ömer Hakan Usta ve ekibi asla birbirinden kopmadı. Sizlerden aldığımız desteği sizler için kullandık” dedi.

Araç değişimi ve artan maliyetlere de değinen Usta, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu ile sürekli istişare halindeyiz. Araçlarımızın büyük kısmı değişti. 120 civarı değişecek aracımız kaldı. Bunlarla ilgili çalışmalarda sürüyor. Son gelen akaryakıt ve yedek parça zamları sizlerin de belini büktü. Artan maliyetler karşısında esnafımız zor durumda. Başkanımızla bu konuyu da istişare ettik. Hem sizi hem de halkımızı düşünerek bir zam çalışmasını yaptık” diye konuştu.

Durakları da çok iyi bildiğine vurgu yapan Usta, “Duraklarımızın sıkıntılarını, dertlerini çok iyi biliyorum. Çağlayan Durağını, Tesisler Durağını, Yenicuma Durağını, Kaşsütü Minibüslerinin sorunlarına hakimim. Sizlere söz verip de sizleri yarı yolda bırakanları da sizler çok iyi biliyorsunuz. Duraklar arasındaki ayrımcılığı da biliyorsunuz. Sorunları sizlere yaşatanları da unutamam. Sizler de unutmamışsınızdır. Bizim dönemimizde bu sorunları ortadan kaldıracak çalışmalara imza attık ve büyük ölçüde sorunlarınızı da bitirdik. Şimdi yeni dönem için ekibimizle birlikte yeniden bir yola çıktık. Allah bu yolda beni sizlere karşı mahcup etmesin. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI