gaziantep escort
Bugun...


B&Ş Hünkar Restoran Çarşıbaşı’nda Açıldı
Tarih: 18-09-2022 22:40:30 Güncelleme: 18-09-2022 22:40:30 + -


Karadeniz sahilindeki lezzet duraklarına bir yenisi daha eklendi. Biftek, pirzola, köfte, hamburger ve köy kahvaltısında oldukça iddialı bir çıkış yapan B&Ş Hünkar Restoran Çarşıbaşı ilçesinde törenle hizmete girdi.

facebook-paylas
Tarih: 18-09-2022 22:40

B&Ş Hünkar Restoran Çarşıbaşı’nda Açıldı

Yıllardır Samsun’da restoran işletmeciliği yapan ve bu tecrübesini B&Ş Hünkar Restoran ismiyle Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesine taşıyan Bilal Şengün’ün sahibi olduğu tesis törenle hizmete girdi.

Açılışa Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Kant, TESOB Başkan Yardımcısı ve Çarşıbaşı Esnaf Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, Çarşıbaşı Ziraat Odası Başkanı İbrahim Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kocaman, CHP İlçe Başkanı Hacı Sultan Balcı, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, İYİ Parti İlçe Başkanı Hamza Ustabaşı, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci, Trabzonspor Futbol A Takımı Menejeri Emrah Tok, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan işletme sahibi Bilal Şengün; “Çarşıbaşı’na ve bölgeye hizmet için geldik. Güzel bir yer açtık. Çarşıbaşı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bize çok destekleri oldu. Açılışımızı onurlandıran herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Esnaf Odası Başkanı Kaynar; “Ekonominin kötüye gittiği bu günlerde böyle bir iş yeri açmak çok önemli. İnşallah özellikle istihdam ve ekonomi anlamında ilçemize ve bölgemize hayırlı olur.” ifadelerini kullandı.

Beşikdüzü Belediye Başkanı Uzun; “Çarşıbaşı’na böyle bir tesisin kazandırılmış olmasından dolayı duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bu tür tesislerin Trabzon’un batı tarafında Çarşıbaşı’nda, Vakfıkebir’de, Beşikdüzü’nde ve hatta Eynesil’de artması bizim çok çok önemli. Bu nedenle her zaman bu tür tesisleri desteklemeye hazırız. Ben bu tesisi bölgemize kazandıran işletmecimize başarılar ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Vakfıkebir Belediye Başkanı Balta; “Trabzon turizmi altın çağını yaşarken maalesef batı bölgesindeki ilçeler bundan yeterince yararlanamıyor. Bu tür tesislerin eksikliğini yaşıyoruz. Özellikle bu tür tesislerle birlikte destinasyon çeşitliliğini de artırmamız gerekiyor. Bu tesis sadece Çarşıbaşı’na değil tüm bölgeye hizmet edeceği için burayı ayakta tutmak biraz da bize düşüyor. Yerel yönetimler olarak her zaman turizme, ekonomiye ve istihdama katkı sunacak bu tür tesislerin yanında ve destekçisi olacağız. Ben bu işletmeyi bölgemize kazandıran Bilal Şengün kardeşimize teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Nuhoğlu; “Öncelikle her yönüyle kaliteli bir tesisi bölgemize kazandırdıkları için Bilal beye ve  ekibine teşekkür ediyorum. Bu tür tesislere ihtiyacımız var. Sadece tesis açmak yetmiyor. Kaliteli hizmet de gerekiyor. Bu kalitenin artarak devam edeceğine inanıyorum. Belediye olarak her zaman yanlarında olacağız. Biz destekleyeceğiz, Çarşıbaşı her zaman hak ettiğini alacak diyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve işletme gezildi. Ardından restoran yönetimi tarafından açılışa katılanlara ikramlar sunuldu.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI