gaziantep escort
Bugun...


Çarşıbaşı Limanı’nda Kanalizasyon Tepkisi
Tarih: 30-06-2022 15:30:41 Güncelleme: 30-06-2022 15:53:41 + -


Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde bulunan Çarşıbaşı Limanı’na açıktan akan kanalizasyon bölgede yaşayan ördeklerin ölümüne neden olurken vatandaşlar TİSKİ’ye tepki gösterdiler.

facebook-paylas
Tarih: 30-06-2022 15:30

Çarşıbaşı Limanı’nda Kanalizasyon Tepkisi

Çarşıbaşı Limanı içinde küçük balıkçı teknesi imalatı yapan tekne ustası Muharrem Çağlar, bölgede yaşanan kanalizasyon sorunundan dolayı hem 10’a yakın ördeğinin öldüğünü hem de kokudan iş yapamaz duruma geldiklerini söyledi.

Çağlar, limanın hemen üst tarafında bulunan konutların akarlarının olduğu gibi limanın sahilinden denize aktığını belirterek, “Burada yıllardır tekne imalatı yapıyoruz. Bana arkadaşlık yapsınlar diye ördek ve kaz yetiştirmeye başladım. Ancak limanın hemen üst tarafında bulunan konutların mutfak ve tuvalet giderleri olduğu gibi herhangi bir arıtma sistemine tabi olmadan buraya akmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde 10’a yakın ördeğim öldü. Önce nedenini anlamadım. Ancak dün de bir ördeğimi burada kanalizasyonun olduğu yerde ölü bulunca buradan zehirlenerek öldüğünü düşünüyorum. Durumu hem Çarşıbaşı Belediyesi’ne hem de Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne şifahen ilettik. Gelip numune alacaklarmış. Bölgede iletim hattı yok mu? İleride deşarj sistemi var. Bu lağım suları nasıl buraya akıtılıyor, anlamıyoruz. Burası şehrin en güzel yerlerinden birisi. Ama kanalizasyon yaşanmaz hale getiriyor. Durumdan şikayetçiyiz. TİSKİ tarafından burada bir önlem alınmasını istiyoruz.” dedi.

Öte yandan bölgede bulunan yaya alt geçidinin de yine kanalizasyon kokusu nedeniyle kullanılamadığı öğrenildi.



HABER VİDEOSU







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI