gaziantep escort
Bugun...


Trabzon’da 6 İlçenin Kaymakamı Değişti
Tarih: 12-08-2022 09:21:53 Güncelleme: 12-08-2022 09:21:53 + -


2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, 329 ilçenin kaymakamının görev yerleri değiştirildi. Trabzon’da 6 ilçenin Kaymakamı başka ilçelere atanırken, 3 ilçeye yeni kaymakam atanmadı. Çarşıbaşı, Köprübaşı ve Düzköy’e yeni kaymakam ataması yapılmadı.

facebook-paylas
Tarih: 12-08-2022 09:21

Trabzon’da 6 İlçenin Kaymakamı Değişti

Kararnameye göre; Sürmene Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, İstanbul’un Şişli ilçesine atanırken İzmir Bayındır Kaymakamı Mehmet Ali Öztürk yeni Sürmene Kaymakamı oldu.

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Gaziantep Şahinbey Kaymakamı olarak atanırken Muş Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer yeni Of Kaymakamı oldu.

Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı Diyabakır Vali Yardımcısı olarak atandı. Mardin Ömerli Kaymakamı Abdullah Huzayfe Çakmak yeni Maçka Kaymakamı olarak atandı.

Çarşıbaşı Kaymakamı Burak Yılmaz, Elazığ Ağın Kaymakamlığına atandı.

Köprübaşı Kaymakamı Hulusi Teke, Elazığ Palu Kaymakamlığına atandı.

Düzköy Kaymakamı Bilal Basrı ise Kütahya Dumlupınar kaymakamlığına atandı.

YENİ VALİ YARDIMCILARI

Trabzon’a 2 yeni Vali Yardımcısı atandı. Karaman- Ermenek Kaymakamı Hacı Osman Hökelekli ve Manisa- Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz yeni vali yardımcıları oldu. Trabzon Vali Yardımcısı Emin Sait Karahaliloğlu ise Hatay Vali Yardımcısı olarak atandı.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI