gaziantep escort
Bugun...


Nuhoğlu’nu Zorluoğlu’na Şikayet Ettiler
Tarih: 08-05-2021 00:50:42 Güncelleme: 08-05-2021 00:50:42 + -


Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Çarşıbaşı’ndaki asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Çarşıbaşı Belediyesi’nin yıllardır asfalt bekleyen bazı ara yolları asfaltlaması bazı siyasetçileri rahatsız etti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murta Zorluoğlu’na ulaşan bazı şahıslar “Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu asfaltı alakasız yerlere döküyor” şeklinde şikayet etti. Vatandaşlar ise Başkan Nuhoğlu’na sahip çıkarak “Başkanımız çalışıyor, hizmeti engelleyenlerin karşısında başkanımızın so

facebook-paylas
Tarih: 08-05-2021 00:50

Nuhoğlu’nu Zorluoğlu’na Şikayet Ettiler

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Çarşıbaşı’nda altyapı çalışmaları tamamlanan Avni Akkan Caddesi’nin Büyükdere ve Salova Mahallesi kısmındaki asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, çalışmaları bizzat takip ederken, hem caddeye bağlanan ara yollar hem de yıllardır asfalt bekleyen bazı ara yolların asfaltlanması için ilave çalışmalar yapılıyor. Ancak yıllardır asfalt bekleyen bazı ara yolların asfaltlanması ilçedeki bazı şahısları rahatsız ettiği ortaya çıktı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na ulaşan şahıslar, “Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu asfaltı alakasız yerlere döküyor. Artık asfalt vermeyin” şeklinde şikayet ederek hizmeti engellemeye çalıştı.

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nun, ara yollarla ilgili daha önce Büyükşehir Belediyesi ile görüşerek mutabık kaldığı öğrenilirken, Çarşıbaşılı vatandaşlar ise Başkan Nuhoğlu’na sahip çıktı.

Vatandaşlar “Başkanımız çalışıyor, Allah razı olsun. Hizmeti engelleyenlerin karşısında, başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Asfalt yapılan yol ille de partili mi olacak? Bu şahısları Çarşıbaşılılar tahmin ediyordur. Çünkü bunu daha önceki yıllarda da yapmışlardı. Bu şahısların Çarşıbaşı’nda bir hizmetini görmedik. En iyi yaptıkları iş hizmet engellemek.” diye konuştular.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI