gaziantep escort
Bugun...


“Kaldırım Yayla Yolu’nu İmamoğlu Dökecek” İddiası
Tarih: 29-05-2021 20:47:26 Güncelleme: 29-05-2021 20:47:26 + -


Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesini yaylalarına bağlayan Kaldırım Yayla Yolu’nu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun dökeceği yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

facebook-paylas
Tarih: 29-05-2021 20:47

“Kaldırım Yayla Yolu’nu İmamoğlu Dökecek” İddiası

Kulislerden sızan bilgilere göre Çarşıbaşı eniştesi olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ulaşan bazı siyasetçilerin Kaldırım Yayla Yolunun betonlanması için talepte bulundukları, İmamoğlu’nun da olumlu yanıt aldıkları öğrenildi.

Öte yandan İmamoğlu’nun geçtiğimiz yıl bayramlaşma için geldiği Çarşıbaşı’ndan bazı mahalle muhtarlarının Kaldırım Yayla Yolunun asfaltlanması için kendisine dosya ilettikleri de gelen bilgiler arasında.

Bilindiği gibi yaklaşık 3 km olan yolda zaman zaman ölümlü trafik kazaları meydana gelirken, birçok siyasetçinin Kaldırım Yayla Şenliklerine katılarak “Bu yolu yaylaya kadar asfaltlayacağız” sözü yerine getirilmedi. Yöre sakinleri bölgede yaylalara ulaşan tek stabilize yolun Vakfıkebir ve Çarşıbaşı sınırları içinde olduğunu belirtirken, “Her yıl yayla şenlikleri oluyor diye yolun bakımı yapılıyordu. Ancak şimdi yayla şenliği de yapılmıyor. Araçlarımızı her yayla yolculuğu sonrası tamirciye götürüyoruz. Bu bölgenin iki tane milletvekili var. Artık yeter. Ekrem İmamoğlu yolu yapacak diyorlar. Eniştemizdir. Yaparsa kimse niye yaptın diyemez. Kim yaparsa yapsın ama artık yayla yolumuz betonlansın ya da asfaltlansın” diye konuştular.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI