gaziantep escort
Bugun...


İYİ Parti’den Esnaf Ziyareti
Tarih: 17-06-2021 08:31:37 Güncelleme: 17-06-2021 08:31:37 + -


İYİ Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanlığı, esnaf ziyareti yaparak hem sorunları dinledi de hem de pandemi nedeniyle maske ve dezenfektan dağıttı.

facebook-paylas
Tarih: 17-06-2021 08:31

İYİ Parti’den Esnaf Ziyareti

İYİ Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hamza Ustabaşı, Çarşıbaşı Belediye Meclis Üyesi Demet Kayhan Sevgi ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Çarşıbaşı Semt Pazarında ürün satışı yapan esnafı ziyaret etti. İlçe Başkanı Ustabaşı, “İYİ Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanlığı olarak, yönetim kurulu ve üyelerimizle beraber Kadınlar Pazar Yeri ve esnaf ziyaretinde bulunduk. İlçemizle alakalı sorunları dinleyip, İlçe Başkanlığı olarak sorunların çözümünün takipçisi olacağımızın sözünü ilettik.” dedi.

İYİ Parti Çarşıbaşı Belediye Meclis Üyesi Demet Kayhan Sevgi ise, “Üretici güçlü kadınlarımız var. Onlar her zorluğun üstesinden gelmişler ama ekonomik sıkıntılar karşısında ümitlerini de güçlerini de kaybetmişler. Hayvanlarının bakımları için yaptıkları masrafları, üretimlerini satarak karşılayamaz hale gelmişler. Alım gücü olmadığından 2 litre süt ve 2 kilo tereyağını satmak için saatlerce bekleyen kadınlarımız var. Esnaf ise artık konuşmuyoruz hangi birini anlatalım diyor. Henüz hükümet tarafından verilecek olan yardımları da alamamışlar. Söz de karar da yüce halkımızındır.” dedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI