gaziantep escort
Bugun...


Olcay Çakır'ın maç yazısı...
Tarih: 25-08-2022 11:04:21 Güncelleme: 25-08-2022 11:04:21 + -


GERÇEKLERLE YÜZLEŞMELİYİZ

facebook-paylas
Tarih: 25-08-2022 11:04

Olcay Çakır'ın maç yazısı...

Trabzonsporlular'ın konsantrasyonu Şampiyonlar Ligi'ne kalabilme üzerineyken oyun ve sonuç hayal kırıklığına sebep oldu. Avcı ilk karşılaşmadan aldığı dersleri ikinci karşılaşmaya taşıyarak orta alanda temkinli, ön tarafta yaratıcı oyuncular tercih etti. Kopenhag takımının oyununa sadakati, disiplini, saha içi yardımlaşma, kapanma ve geçişlerde derslik işlere imza attığını not etmemiz gerekiyor. Böylesi bir takıma karşı hızlı olamadık.

Rakibin doğru kapanması, Trabzonspor’un oyun ritmi ile birleşince ortaya da böyle bir sonuç çıktı. Değişiklikler de gecikti. Mutlaka sebepleri vardı bu değişiklilerin ancak özellikle Abdülkadir, oyuna bir türlü katkı veremedi. Cornelius yalnız kaldı. Djaniny bulduğu pozisyonu atsa başka şeyler konuşacağımız karşılaşma olacaktı. Bardhi ön alanda tüm mevkilerin bağlantısı olmaya çalışırken, her yere yetişebilme hırsıyla gücünü de ekonomik kullanamadı.

PUANLAR ALMALIYIZ

Bakasetas sakatlık nedeniyle geç katıldığı oyunda birçok sağlam arkadaşından daha heyecan vericiydi. Sakatları, eksikleri ile bu takım geçen yıl şampiyon olan takımdan farklı bir takım. Bunu da kabullenmek ve yeniden başlandığını bilmek gerekiyor. Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne katılamayan bir ülke olarak birbirimizi yenmeye devam edeceğiz. Avrupa’da devam ederken ülkemize puanlar almaya bakmamız gerekiyor. Orayı öncelikli hedef yapabilirsek başarabiliriz belki.

Gerçeklerimizle yüzleşip, bir an evvel akan hayata, akan futbolumuzla adapte olmaya bakalım. Yoksa durağan hayatımıza yaptığımız ortalarla boşa zaman tüketeceğiz.






iskefiyeli / 25-08-2022 14:06:00

Gercek anlatmaya çalıştıklarınız değil. Avcının cilası döküldü.Gerçek bu

iskefiyeli / 25-08-2022 14:05:00

Gercek anlatmaya çalıştıklarınız değil. Avcının cilası döküldü.Gerçek bu

iskefiyeli / 25-08-2022 14:05:00

Gercek anlatmaya çalıştıklarınız değil. Avcının cilası döküldü.Gerçek bu



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI