gaziantep escort
Bugun...


Düzköylüler Öğrenci Düğününde Buluştu!
Tarih: 24-09-2022 14:34:08 Güncelleme: 24-09-2022 15:44:08 + -


Düzköy Belediyesi ile Düzköy Eğitim Derneği, üniversiteyi kazanan öğrencilere destek amacıyla 'Öğrenci Düğünü' organize etti. Düzköy Kaymakamı Uğur Savaş ve Belediye Başkanı Yılmaz Ankara'nın da katıldığı gecede 140 bin lira toplandı.

facebook-paylas
Tarih: 24-09-2022 14:34

Düzköylüler Öğrenci Düğününde Buluştu!

 Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara ve Düzköy Eğitim Derneği Başkanı Ali Serdar, üniversiteyi kazanan Düzköylü gençler için bir düğün organizasyonu gerçekleştirdi. Yerel sanatçıların katıldığı, horonların oynandığı düğünde orta (takı) töreni de yapıldı. 140 bin lira değerinde takı toplandı. Toplanan paranın öğrencilere bölüneceği belirtildi.

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Düzköy Milli Eğitim Müdürü Bülent Altuntaş, "Düzköy Belediyesi ile Düzköy Eğitim Derneğimizin beraber organize ettiği yüksekokul öğrencilerine destek gecesine Kaymakamımız Uğur Savaş ve Belediye Başkanımız ile katıldık. Yaklaşık 140 bin TL civarında destek sağlanan etkinliğin gerçekleşmesinde büyük gayret gösteren Belediye Başkanımız ile Dernek Başkanımız Ali Serdar ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Desteğini esirgemeyen hayırsever halkımızdan Allah razı olsun." dedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EĞİTİM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI