gaziantep escort
Bugun...


Çarşıbaşı’nda Kooperatifi Seçimleri Yapıldı: Kaynar Yeniden Seçildi
Tarih: 26-01-2023 13:22:48 Güncelleme: 26-01-2023 13:22:48 + -


S.S. Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Egemen Turan Kaynar yeniden başkan seçilirken, başarılı çalışmaları sonucu esnaftan yeniden güvenoyu aldı.

facebook-paylas
Tarih: 26-01-2023 13:22

Çarşıbaşı’nda Kooperatifi Seçimleri Yapıldı: Kaynar Yeniden Seçildi

Yağmur Düğün Salonunda yapılan genel kurulun divan başkanlığını Mehmet Berber yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda daha sonra yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları okunarak müzakereye açıldı. Herhangi bir itiraz olmayınca yönetim ve denetim kurulları ayrı ayrı ibra edildi.

Daha sonra ise seçimlere geçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkanı Egemen Turan Kaynar yeniden oda başkanı seçildi.

Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Egemen Turan Kaynar (Başkan), Salih Yorgun, Hasan Kocaman, Süleyman Koç, Seyfettin Akyazı. Denetim Kurulu: Taner Kul, İhsan Öztürk.

GENEL KURULA KİMLER KATILDI

Esnaf kooperatifinin genel kuruluna Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kocaman, CHP İlçe Başkanı Hacı Sultan Balcı, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, İYİ Parti İlçe Başkanı Hamza Ustabaşı, Demokrat Parti İlçe Başkanı İbrahim Kul, Ziraat Odası Başkanı İbrahim Öztürk, Beşikdüzü Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Selim Dilli, Beşikdüzü Şoförler Odası Başkanı M. Coşkun Zihni, Akçaabat Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Trabzon Terziler Odası Başkanı Halil Tokul, Halk Bankası Çarşıbaşı Şube Müdürü Ahmet Taş, Ticaret İl Müdür Yardımcısı Deniz Tayfur, Çarşıbaşı HEM Müdürü Hasan Kocaman, Çarşıbaşı Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Şimşak, Çarşıbaşı Minibüs ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Kaynar, muhtarlar, STK temsilcileri ve esnaflar katıldı.

KAYNAR: KREDİLER GERİ DÖNMELİ

Seçimlerin ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkan Kaynar, şunları söyledi:

“Biz esnaflar ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Bu noktada şunu bilin ki yönetim olarak bu sorunları ilgili kurum ve kuruluşlara taşıma ve çözümü noktasında elimizden gelen gayreti fazlasıyla göstermekteyiz. Kooperatif yönetimi olarak görevde bulunduğumuz süre içinde önemli çalışmalar yaptık. Kooperatifi ilk aldığımız dönemden bugüne kadar siz esnaf kardeşlerimize 95 milyon TL tutarında kredi kullandırdık. Halk Bankası’nın ilçemize gelişinde önemle rol üstlendik. Bize bu konuda destek veren bütün siyasetçilere teşekkür ediyoruz. Halk Bankası Şubesi’nin Çarşıbaşı’nda olmasının ne kadar değerli olduğu ortadadır. Halk Bankası Müdürümüzün ve çalışanlarının bize göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakaya teşekkür ediyoruz. Son çıkan Cumhurbaşkanlığı ve Merkez Birliğimizin ortak kararıyla artık 500 bin TL’ye kadar işletme kredisi, 1,5 milyon TL’ye kadar da yatırım kredisi kullandırabiliyoruz. Şartlar uyan bütün esnaf kardeşlerimiz bunlardan faydalanabilir. İlçe esnafı olarak en büyük eksikliğimiz Çarşıbaşı Küçük Sanayi Sitesi’dir. Bu konuda belediyemizden somut adımlar bekliyoruz. Buradan kooperatif ortağı esnaflarımıza da uyarıda bulunmak istiyorum. Kredilerin geri dönüşü daha doğrusu taksitlerin ödenmesi hususu çok önemli. Krediler geri dönerse bu kooperatif de güzel çalışmalarına devam eder ve sizlere destek olmaya devam eder.”

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu da daima esnafın yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirterek, Küçük Sanayi Sitesi için alan olşuturduklarını ve kooperatif kurulması halinde çlışmalara başlanabileceğini duyurdu.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EKONOMİ Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI