Bugun...


Akçaabat'ta Denizde Erkek Cesedi Bulundu
Tarih: 26-03-2025 11:46:50 Güncelleme: 26-03-2025 11:46:50 + -


Trabzon'un Akçaabat ilçesi sahilinde sabah saatlerinde bir erkek cesedi bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 26-03-2025 11:46

Akçaabat'ta Denizde Erkek Cesedi Bulundu

Sabah saatlerinde balık avlamak için denize açılan balıkçılar, ilçe merkezinde bulunan Nihat Usta Köfte Salonu karşısında suyun üzerinde hareketsiz duran bedeni fark etti. Yüzü koyun şekilde suyun üzerinde bulunan cesedi gören balıkçılar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Olay yerine hızla Sahil Güvenlik ve deniz polisi ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde cesedin bir erkeğe ait olduğu belirlendi.

Sahil Güvenlik dalgıçları, cesedi teknelerine alarak kıyıya çıkardı. Kimlik tespitinin yapılabilmesi ve kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için ceset, Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilmişti.

Yapılan inceleme sonucunda, cansız bedenin Yunus Emre Ö.'ye ait olduğu tespit edildi.

2001 Kastamonu doğumlu olan Yunus Emre Ö., Trabzon Üniversitesi İngilizce bölümünde eğitim görmekteydi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI