gaziantep escort
Bugun...


Eski Başkan Yılmaz’dan Cevap Gecikmedi: İhaleyi Kim İptal Etti?
Tarih: 08-11-2022 14:38:06 Güncelleme: 08-11-2022 14:38:06 + -


İçişleri Bakanlığı Müşaviri ve Eski Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nun kendi döneminde kullanılmadığını ileri sürdüğü krediyle ilgili, “İller Bankası’ndan 5 milyon lira değil, 3 milyon liralık bir kredi kullandık. İhalesini de yapmıştık. Ancak ihale iptal edildi? İhaleyi kim neden iptal etti?” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 08-11-2022 14:38

Eski Başkan Yılmaz’dan Cevap Gecikmedi: İhaleyi Kim İptal Etti?

Çarşıbaşı Belediye Meclisi toplantısında oylama yapılmadan önce İller Bankası'ndan kullanılması planlanan kredi hakkında bilgiler veren Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nun, “İller Bankası’nda bizden önceki dönemde onaylanan 5 milyon liralık bir kredi vardı. Bu krediyle yol bakımı ve betonlaması yapacağız. Coşkun Yılmaz döneminde bu kredi kullanılsaydı 42 km betonlama yapılabilecekti. Ama bu parayla şimdi sadece 4 km betonlama yapılabilecek.” şeklindeki sözlerine cevap veren Eski Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, şunları söyledi:

“Sitenizde yayınlanan haber üzerine bu açıklamayı yapma gereği duydum. Ben Allah nasip etti Çarşıbaşı’nda iki dönem belediye başkanlığı yaptım. Güzel çalışmalara imza attığımıza inanıyorum. Bir karar almıştım. Bugüne kadar belediyenin herhangi bir faaliyeti ya da hizmetiyle ilgili eleştiri ya da bir açıklamam olmamıştır. Ancak bugünkü belediye başkanının şahsımı direkt ilgilendiren ‘İller Bankası’nda bizden önceki dönemde onaylanan 5 milyon liralık bir kredi vardı. Bu krediyle yol bakımı ve betonlaması yapacağız. Coşkun Yılmaz döneminde bu kredi kullanılsaydı 42 km betonlama yapılabilecekti. Ama bu parayla şimdi sadece 4 km betonlama yapılabilecek’ şeklindeki sözlerini kabul etmem mümkün değildir. Evet, İller Bankası’ndan benim dönemimde meclisten çıkardığımız bir kredi vardı. 5 milyon lira değil ama 3 milyon liraydı. Bu kredinin ihalesini de gerçekleştirdik. Ancak daha sonra seçim oldu, biz görevden ayrıldık. Sonra o ihalenin iptal edildiğini öğrendik. İhaleyi kim neden iptal etti? O günkü rakamlarla ihale iptal edilmeseydi ne kadar beton dökülecekti, şimdi ne kadar dökülecek? Hesap yapan arkadaşların bunun da hesabını yapsınlar. İnsan bazen doğru şeyler de duymak istiyor.”






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI