gaziantep escort
Bugun...


Başkan Selcik’e Karadeniz’de Sıcak İlgi
Tarih: 06-08-2022 11:58:21 Güncelleme: 06-08-2022 11:58:21 + -


Gaziantep Karadenizliler Derneği Başkanı Ali Selcik, Karadeniz Bölgesi turuna çıkarak Rize, Trabzon ve Ordu’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Yoğun ve sıcak ilgi gören Başkan Selçik, bölge milletvekili ve belediye başkanlarını Ekim ayında Gaziantep’te gerçekleştirecekleri Karadenizliler Gecesine davet etti.

facebook-paylas
Tarih: 06-08-2022 11:58

Başkan Selcik’e Karadeniz’de Sıcak İlgi

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci ile ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Ali Selcik, ilk olarak Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i ziyaret ederek derneğin çalışmaları hakkında kendisine bilgi vererek Karadenizliler Gecesi’ne bir tulumcu istedi. Başkan Metin talebi olumlu karşıladı ve destek sözü verdi.

Başkan Selcik daha sonra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murta Zorluoğlu’nu ziyaret ederek, Gaziantep Hemşeriler Festivaline yaptığı destekten ötürü teşekkür etti.

Başkan Selcik Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’i de ziyaret ederek Karadenizliler Gecesine davet etti. Güler seve seve katılacağını söyledi.

Başkan Selcik, bu ziyaretler dışında TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Çarşıbaşı Kaymakamı Burak Yılmaz, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ve çeşitli siyasi parti ile STK başkanlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Selcik, gördüğü sıcak ilgiden dolayı milletvekili, belediye başkanı, kaymakam, siyasi parti ve STK temsilcilerine teşekkür etti. Selcik, “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’in hanımın desteğinden sonra Karadeniz Bölgesinden aldığımız destek bizi çok sevindirdi. Bu ilgi bize önemli anlamda moral ve motivasyon oldu. Gaziantep’e döndüğümüzde kollarımızı sıvayıp çok güzel bir etkinlik yapacağız. Bütün hemşerilerimizi bekliyoruz. Gidemediğimiz illerimizi de önümüzdeki günlerde ziyaret edeceğiz.” dedi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI