escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...


Vefatı Trabzon’u Yasa Boğdu
Tarih: 20-06-2022 00:22:08 Güncelleme: 20-06-2022 00:22:08 + -


Eski MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurladı.

facebook-paylas
Tarih: 20-06-2022 00:22

Vefatı Trabzon’u Yasa Boğdu

Ülkücü hareketin önde gelen isimlerinden olan ve birkaç yıldır sağlık problemleri yaşayan Eski MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Trabzon’da sadece siyasi kimliği ile değil mütevazi, sevecen ve samimi kişiliği ile her kesimden insanın gönlüne dokunmuş olan Demeli’nin vefatı şehirde ve özellikle ülkücü camiada büyük üzüntü yarattı.

Cenazeye Ak Parti Milletvekilleri Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu ve Adnan Günnar, İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ak Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, yakınları ve sevenleri katıldı.

Merhum Demeli bugün (19 Haziran Pazar) ikindi namazına müteakip Trabzon Meydan İskenderpaşa Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Kutlugün Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedildi.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI