gaziantep escort
Bugun...


Başkan Genç’ten Yavuz Mahallesine Ziyaret
Tarih: 21-01-2023 10:46:58 Güncelleme: 21-01-2023 10:46:58 + -


Ortahisar Belediye Başkanı Av. Metin Genç, Çarşıbaşı ilçesi Yavuz Mahallesi’ni ziyaret ederek betonlaması tamamlanan engelli yolunda incelemelerde bulundu. Cuma namazı çıkışında vatandaşlarla bir süre sohbet eden Genç’e Yavuz Mahallesi Muhtarı Mustafa Aydın tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Genç’e yoğun ilgi gösterildi.

facebook-paylas
Tarih: 21-01-2023 10:46

Başkan Genç’ten Yavuz Mahallesine Ziyaret

Genç’e Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hakan Kocaman, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara, Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci de eşlik etti.

Cuma namazını Yavuz Merkez Camisinde kılan Genç daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.

GÜCÜMÜZ YETTİĞİNCE İLÇELERİMİZE EL UZATIYORUZ

Başkan Genç, “Cenabı Allah hizmet etmeyi nasip ederse, yapabilirsiniz, bize de kıymetli cumhurbaşkanımızın arkasında, onun hizmet kervanında görev almayı Allah nasip etti. Partimizin kuruluşundan itibaren hizmet etmeye gayret ediyoruz. Yapabildiklerimiz oluyor, yapamadıklarımız oluyor…. Eksiklikten münezzeh olan Cenabı Allah’tır ama samimi bir şekilde gayret ediyoruz, hizmet etmeye çalışıyoruz. Çünkü bizim insanımız hizmeti hak ediyor. Arazilerimiz engebeli, evlerimiz birbirine uzak ama bunları mazeret olarak göremeyiz. Onun bir taraftan şehrimizin merkezinde Ortahisar’da vazife icra etmeye çalışırken, diğer taraftan da gücümüz yettiğince Çarşıbaşımız; İskefiyemiz, Yavuz Köyümüz gibi buralara elimizi uzatmaya çalışıyoruz. Yavuz Köyü biz eskiden beri biliyoruz. Yaklaşık 2500 insanımızın yaşadığı büyük bir mahallemiz… İl başkanlığımdan beri Yavuz Grup Yolu hep gündemimiz olmuştur. Şimdi Karayolları ağına da alınmasıyla beraber büyük bir kısmı için yeni bir adım atılacak. Bu toprakların sahibi olan insanlara daha güzel bir ulaşım ağıyla ulaşacağız inşallah. Kıymetli belediye başkanımla güzel bir mesai birlikteliğimiz oldu. Kardeşlik hukuku çerçevesinde mesai birlikteliğimiz oldu. Bunlar da önemli tabi… Birbirine uyumluluk önemli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah daha güzel işler yapmayı, daha güzel hizmetler yapmayı bizlere nasip etsin. Ama son söz 8. şampiyonluğumuz gibi, 9. şampiyonluğumuzu da nasip etsin, inşallah.” dedi.

MUHTAR AYDIN’DAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Başkan Genç’e teşekkür plaketi veren Yavuz Mahallesi Muhtarı Mustafa Aydın da engelli vatandaşların ikamet ettiği mahallenin yol betonlamasını Ortahisar Belediyesinin imkanlarıyla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Sağolsun Ortahisar Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç’e durumu anlattık kendileri de hiç düşünmeden yardım sözü verdiler ve sözlerini de yerine getirdiler. Şimdi bir engelli yolumuz daha var. İnşallah orayı da yine başkanımızın destekleriyle tamamlayacağız. Kendilerine şükran borçluyuz.” diye konuştu.

BİR ENGELLİ YOLU DAHA YAPACAK

Bunun üzerine Başkan Genç, “Mümin Başkanım talep ettiği anda ben ona gücüm yettiğince el vermeye çalıştım, bundan sonra da çalışacağım. Bundan sonra da muhtarımız, belediye başkanımızla aynı anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Bir buçuk yaptıysak, bir buçuk daha yaparız. Hele engelli yoluysa… Ben başkanımla bu konuda işbirliği yaparım. Muhtarımızdan da bu konuyu konuşur, uygun zaman diliminde bunu ayarlarız.” dedi.

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu da, Başkan Genç’in Çarşıbaşı ilçesine önemli yardım ve hizmetleri olduğunu belirterek, “Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyoruz. Bizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Hem ilçe merkezinde hem de bazı mahallelerde yol betonlamalarımıza destek oldu. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

ÇARŞIBAŞI BELEDİYESİ VE AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINI DA ZİYARET ETTİ

Başkan Genç, daha sonra Yavuz Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ettikten sonra Çarşıbaşı Belediyesi’ni ve AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Başkan Genç, Pençe-Kilit Operasyonu’nda gazi olan Komando Er Bünyamin Kocaman’la da belediyi binasında bir süre sohbet etti.






Rıza / 24-01-2023 15:10:00

Yani millette ortahisar başkanı olarak neden ziyarete geldin diye sormadı öylemi? Yoksa seçim yanaşıyor vekillik düşündüğünden mi.İnsanlar hiç bir şeyi sorgulamıyorsa demekki almanya bizi gerçekten kıskanıyor.



FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI