|
Tweet | Tarih: 29-07-2022 09:32 |
Samsun'da, hafif ticari araç takla attığı feci kazada biri kadın 2 kişi ölürken, 3 kişi yaralandı.
Olay, Samsun'un Terme ilçesi Söğütlü mevkiinde saat 02.30 sıralarında meydana geldi. Samsun-Ordu karayolunda Trabzon’a seyir etmekte olan Serkan Aslan idaresindeki hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak takla attı.
SU KANALINA FIRLADILAR
Araçta bulunan Fatma Aslan ve Osman Aslan kaza sırasında araçtan fırlayarak su kanalına düştü. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, polis, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Fatma Aslan ve Osman Aslan'nın olay yerinde hayatını kaybettiği kazada yaralanan Ali Aslan, Serkan Aslan ve Özlem Aslan, sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından Fatma Aslan ve Osman Aslan'ın cansız bedeni Terme Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.