Bugun...


Trabzon'da 22 kişi 3 milyon lira dolandırıldı
Tarih: 07-12-2023 09:44:07 Güncelleme: 07-12-2023 09:44:07 + -


Trabzon’da bir kuyumcunun piyasa fiyatının altında altın sattığı iddiasıyla 22 kişiyi dolandırdığı ileri sürüldü.

facebook-paylas
Tarih: 07-12-2023 09:44

Trabzon'da 22 kişi 3 milyon lira dolandırıldı

Trabzon’da faaliyet gösteren bir kuyumcunun piyasa fiyatından ucuz altın satmak ve sahte altın vermek suretiyle 22 kişiyi dolandırdığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre Kahramanmaraş Caddesinde faaliyet gösteren bir kuyumcu piyasa fiyatından ucuz altın vaadiyle 22 kişiden 3 Milyon 90 Bin 685 TL para topladı. Kuyumcunun verdiği altınların sahte olduğunu ileri süren 22 kişi polis ekiplerine başvurarak şikayetçi oldu.

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonda kuyumcu işletmecileri İ.K. ve A.K. yakalanarak gözaltına alındı.

İşyerinde yapılan aramalarda ise 3,5 kg. Gümüş, 7 kg. Sarı İmitasyon, 85 gr. Altın ele geçirildi. İ.K. ve A.K.’nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI