|
Tweet | Tarih: 05-05-2022 11:21 |
Ramazan Bayramı dolayasıyla memleketi Trabzon’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, partisinin Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezindeki bayramlaşmanın ardından önce Uzunsokak ve Kunduracılar Caddesi ardından ise Büyükliman Bölgesindeki 5 ilçede çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.
Bakan Karaismailoğlu, dün beraberindekilerle birlikte sabah saat 10.00’da Vakfıkebir ile başladığı ilçe ziyaretlerini akşam 19:00’da Çarşıbaşı ile tamamladı.
Vakfıkebir ilçe ziyaretinde İlçe teşkilatı ile kahvaltılı toplantıda buluşan Bakan Karaismailoğlu, ardından Vakfıkebir Belediye Başkanlığını ziyaret ederek burada çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Ardından Tonya ilçesine geçen Bakan Karaismailoğlu, burada da ilçe belediyesi ve esnaflarla bayramlaştı.
Tonya’nın ardından Şalpazarı’na geçen Bakan Karaismailoğlu, burada belediye başkanı ve esnaflarla bir araya geldi. Şalpazarı’nda miting havasında geçen ziyarette coşku büyük oldu.
Şalpazarı’nın ardından Beşikdüzü’nde de ilçe teşkilatı ile buluşan Bakan Karaismailoğlu, burada esnaf ziyareti yaptı.
Bakan Karaismailoğlu’nun dün Trabzon Batı Bölgesindeki son durağı ise Çarşıbaşı ilçesi oldu. Çarşıbaşı’nda İlçe Başkanlığı ve Belediye başkanlığını ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.