escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...



Kaynar: 712 esnafın başkanıyız ve yeniden adayız

Çarşıbaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Egemen Turan Kaynar, 22 Ocak’ta yapılacak olan olağan genel kurulda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte yeniden göreve talip olduklarını açıkladı. Kaynar, “Görevde olduğumuz süre içinde kimseyi ayrıştırmadık, bütün esnaf kardeşlerimizin maddi ve manevi olarak yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Küçük Sanayi Sitesi için önemli mesafe aldık. Modern bir otogar için çalışmalarımız sürüyor." dedi.

facebook-paylas
Tarih: 05-01-2026 18:36

Kaynar: 712 esnafın başkanıyız ve yeniden adayız

Kaynar, mevcut yöneticileriyle birlikte bir araya gelerek 22 Ocak’ta Esnaf Odası Toplantı salonunda yapılacak olan genel kurulda yeniden aday olduklarını açıkladı.

ADAYLIĞINI YÖNETİCİLERİYLE AÇIKLADI

Kaynar, “Görev süremiz boyunca esnaf kardeşlerimizin desteği, güveni ve duasıyla Çarşıbaşı esnafı için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettik. Maddi ve manevi anlamda her zaman esnafımızın yanında olmaya, sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye çalıştık. Bu süreçte birlikte güzel işler yaptık, birlikte zor zamanlardan geçtik. Şimdi ise başladığımız hizmetleri tamamlamak, odamızı daha güçlü, daha etkin ve daha faydalı bir yapıya kavuşturmak adına önümüzdeki seçimlerde yeniden aday olduğumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu yolda en büyük gücümüz yine sizlerin desteği olacaktır. 712 esnaf kardeşimizin maddi ve manevi olarak yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de yarın da kapımız ve gönlümüz her zaman sizlere açıktır. Birlik ve beraberlik içinde, esnafımız için çalışmaya devam edeceğiz. Çıkmış olduğumuz bu yolun odamız ve tüm esnafımız için hayırlı olmasını diliyor, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

SANAYİ SİTESİ YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

Çarşıbaşı ilçesinin ve esnafının en önemli ihtiyaçlarından biri olan Küçük Sanayi Sitesi için Çarşıbaşı Belediyesi ile görüşüldüğünü ve gerekli adamların atıldığını belirten Kaynar, “Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Keleş’le Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili sürekli istişare halindeyiz. Her fırsatta konunun önemini ilettin. Sağ olsunlar sayın başkanımız da bu konuda gerekli hassasiyeti daima gösterdi. Küçükköy Mahallesi’nde 14 dönümlük arazi üzerinde 80-100 dükkan kapasiteli bir Küçük Sanayi Sitesi’ni planlıyoruz. Çarşıbaşı Belediyesi, Çarşıbaşı Esnaf Odası ve Çarşıbaşı Esnaf Kredi Kooperatifi işbirliğinde Küçük Sanayi Sitesi Yaptırma Kooperatifini kurarak, tamamen esnafın kendi öz sermayesi ile bu projeyi inşallah ilçemize kazandıracağız. Projeyi yatırım programına alan Çarşıbaşı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

GENÇLİK MERKEZİ ÖNEMLİ BİR İHTİYACI GİDERECEK

Göreve geldiği günden itibaren gençliğe büyük önem verdiklerini ve her platformda sorunları dile getirdiklerini belirten Kaynar, “Gerek merkezi yönetim gerekse de yerel yönetimlerin bu anlamdaki yatırımlarını görmezden gelemeyiz. Çarşıbaşı sahilinde yapımı bitme aşamasına gelen Gençlik Merkezi gençlerimizin önemli ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında son derece önemlidir. Taleplerimizin karşılık görmesi ve bu merkezin ilçemize kazandırılması sevindiricidir. Emeği geçen başta siyasetçilerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

MODERN OTOGAR VE DURAKLAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM

Çarşıbaşı’nın modern bir terminal binasına (otogar) kavuşması için girişimlerini sürdüreceklerini belirten Kaynar, “Bu noktada Çarşıbaşı Belediyesi ile sürekli istişare halindeyiz. Terminal binaları aslında ilçelerin reklam yüzüdür. Yine ilçemiz Pazar yerinde durak yerlerinin oluşturulması için çalışmalar tamamlanma noktasındadır. Akıllı duraklarımız 2 ay içinde faaliyete geçirilecektir. Çarşıbaşı Belediyesi’ne ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi UKOME yöneticilerine esnafımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI