gaziantep escort
Bugun...


Aydın Gelleci'nin maç yazısı...
Tarih: 03-09-2022 11:18:00 Güncelleme: 04-09-2022 11:28:00 + -


YENİ SİSTEME HAZIR OLUN

facebook-paylas
Tarih: 03-09-2022 11:18

Aydın Gelleci'nin maç yazısı...

Bu sezon ilk mağlubiyetini geçen yıl olduğunu gibi yine Antalya’dan bu kez farlı bir skorla alan ve Galatasaray’ı evinde mağlup edemeyen Trabzonspor, Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Ümraniyespor'u 1-0 mağlup etti.

Maça hızlı ancak bize göre forvetsiz başlayan Trabzonspor rakip kalede tehlikeli pozisyonlar üretti.

Ümraniyespor da rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Ancak iki takım da bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. ‘Ben bu maçta neden varım ki’ dercesine oynayan Djaniny saç baş yoldurdu.

Mücadelede ilk yarının son anlarında rakibinden top almaya çalışırken koşan Dorukhan Toköz şanssız bir sakatlık yaşadı. Milli oyuncu sedye ile kenara geldi. Durumu ameliyattan sonra netlik kazanacak.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve iki takımda devre arasına 0-0'lık beraberlikle gitti.

İkinci yarıda da Trabzonspor üstün oyununu devam ettirdi. Trabzonspor, 60.dakikada maçın en mücadeleci isimlerinden biri olan Bakasetas’ın şutundan dönen topu filelere gönderen Trezeguet'in bulduğu golle 1-0 öne geçti. Mısırlı futbolcu Trezeguet'nin attığı tek golle 3 puanı hanesine yazdıran Trabzonspor, puanını 10'a çıkardı.

Bu gol umarız Trabzonspor’u rahatlattığı gibi Trezeguet’i de rahatlatır.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yeni bir kadroyla yeni şeyler deniyor.  Yeni bir sistem gelecek sanki. İlk kez bu maçta yana oyun yerine dikine oyun şeklinde bir şeyler denendiğini gözlemledik. Bunda tabi ki Bartra’nın katkısı çok büyük. İzlediğim transferler arasında en iyisi diyebiliriz. Hamsik’in oyuna dahil olmasıyla daha kaliteli bir futbol sergilemeye başladık.

Trabzonspor’un, UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi Ümraniyespor’u yenmesi önemliydi. Bu morale ihtiyaç vardı. İstediğimiz oyuna kavuşabilmemiz için biraz sabır gerekiyor. Zaten uyum sorunu ve sakatlıklar atlatılırsa; Bartra, Visca, Yusuf Yazıcı, Hamşik, Gbamin ve Maxi Gomez gibi usta ayakları aynı kadroda izlediğimizde keyifli bir Trabzonspor’a kavuşacağımıza eminim.

Keşe bu transferler Şampiyonlar Ligi maçlarından çok önce olsaydı! Ama olmuyor işte… Salı pazarında akşamı beklemek zorunda kaldık maalesef!

Kalın sağlıcakla…






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YUKARI