escort beylikdüzü beylikdüzü escort bayan beylikdüzü escort bayan escort beylikdüzü beylikdüzü escort
Bugun...


Çarşıbaşı bir çınarını daha kaybetti
Tarih: 18-03-2026 08:54:19 Güncelleme: 18-03-2026 08:54:19 + -


Doğru Yol Partisi’nin (DYP) Çarşıbaşı eski ilçe başkanlarından, Yavuz Köyü eski muhtarı hayırsever iş adamı Ali Yurdusever, tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

facebook-paylas
Tarih: 18-03-2026 08:54

Çarşıbaşı bir çınarını daha kaybetti

Yavuz Köyü Kültür, Dayanışma ve Kalkındırma Derneği (YAVUZDER) Başkan, sevilen genç iş adamı İsmail Yurdusever’in de babası olan Ali Yurdusever, bir süredir Vakfıkebir Devlet Hastanesinde tedavi görüyordu.

98 yaşında hayatını kaybeden Ali Yurdusever, gerek siyaset yaptığı dönemde gerekse muhtarlık yaptığı dönemde Çarşıbaşı ilçesine önemli hizmetlerde bulunurken, çok sayıda kişinin de elinden tutmuştu. Özellikle son dönemlerinde kendini hayır işlerine adayan ve Yavuz Köyü’ne bir cami kazandıran Ali Yurdusever, evlatlarını da kendine yakışır şekilde yetiştirdi.

Ali Yurdusever bugün (Çarşamba) Çarşıbaşı ilçesi Yavuz Mahallesi Merkez Camisinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığına defnedilecek.

ts61.net ailesi olarak Ali amcaya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI