gaziantep escort
Bugun...


Yaylalarda Abonelik Sorunu Çözüldü
Tarih: 20-06-2022 00:26:19 Güncelleme: 20-06-2022 10:54:19 + -


TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın yaylalardaki sorunlarla ilgili sıkı takibi sonuç verdi. Vatandaşların önemli bir sorunu olan, toplu elektrik aboneliğinin bireysel aboneliğe dönüştürülmesi için gerekli genelge tüm valiliklere ve elektrik dağıtım şirketlerine gönderildi.

facebook-paylas
Tarih: 20-06-2022 00:26

Yaylalarda Abonelik Sorunu Çözüldü

Konuyla ilgili geçtiğimiz aylarda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret eden TBMM’de de sıklıkla konuyu gündeme getiren AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Yaylalarımızda imar barışıyla beraber mevcut yapı stokuna yapı kayıt belgesi alan vatandaşlarımız artık yaylalardaki toplu elektrik aboneliğini bireysel aboneliğe dönüştürebilecek. Vekillerimizle birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız ve Bakanlarımızla yaptığımız görüşmeler sonucu Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığımız, Yapı Kayıt Belgesi sunan yapıların elektrik aboneliğinin bireysel aboneliğe dönüştürülebileceği hususunda tüm valiliklere ve enerji dağıtım şirketlerine genelge göndermiştir. Hayırlı olsun.”






FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI