|
Tweet | Tarih: 23-09-2021 23:56 |
Doğru Yol Partisi (DYP) ve ardından Demokrat Parti’de (DP) İl Başkanlığı ve Genel İdare Kurulu Üyeliği gibi önemli görevlerde bulunan Süleyman Aydoğdu, son olarak İYİ Parti’de siyaset yapıyordu. İYİ Parti’nin Trabzon’da kurucu il yönetiminde bulunan Aydoğdu, son dönemde açıklamaları nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilmişti. Trabzonspor’da bir dönem yöneticilik de yapan Süleyman Aydoğdu’nun Demokrat Parti’ye geri dönüşü dostları tarafından da memnuniyetle karşılandı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Süleyman Aydoğdu, “Demokrat Parti’ye olan borcumu ödemek, makul bir süre sonra burada final yapmak niyetindeki kararımda iyi dilekler için herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
İYİ Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çakır, Aydoğdu’nun paylaşımına “Hayırlı olsun, başarılar dilerim, tercihinize saygı duyarım.” İfadelerini yazarken, DP Trabzon İl Başkanı Ali Akar ise, “Hoş gelirsin sefa gelirsin, TÜRKİYE zorda toparlanma zamanı. Herkes evinde rahat eder.” ifadelerini kullandı.