Bugun...



Tonya’da festival gibi düğün

Trabzon’un Tonya ilçesinin güler yüzlü insanı, bağımsız belediye başkan adayı Veysel Kurt’un (Bizim Veysel) güzel kızı Ümmühan Ece Kurt ile Nurullah Kaleli, festivali andıran bir düğünle dünya evine girdiler.

facebook-paylas
Tarih: 06-07-2025 10:55

Tonya’da festival gibi düğün

Tonya’daki Kadıralak Aile Çay Bahçesinde gerçekleştirilen düğün törenine Vakfıkebir Belediye Başkanı Fuat Koçal, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği (DKBB) Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Osman Bekar, iş insanı Mehmet Kurt, Tonya eski Belediye Başkanı Ahmet Kurt, eski belediye başkanları, çok sayıda siyasetçi, bürokratlar, basın ve iş dünyasının önde gelen isimleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SANATÇI ZEYNEP BAŞKAN SÜRPRİZ YAPTI…

Düğüne sürpriz yaparak katılan Karadeniz’in billur sesli sanatçısı Zeynep Başkan da genç çiftleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı ve türküleriyle düğüne ayrı bir renk kattı… Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

BİZİM VEYSEL TEŞEKKÜR ETTİ

Düğün sonrası açıklama yapan Veysel Kurt, “İlk göz ağrım Ümmühan Kızımın düğününü yaptık. Allah her anne babaya bu mutluluğu nasip eylesin… Bu mutlu günümüzde uzaktan ve yakından gelerek bizleri onurlandıran, gelemeyip arayan, mesaj gönderen bütün gönül dostlarımıza ayrıca Tonya’mızın, Trabzon’umuzun, Türkiye’mizin gururu sanatçımız Zeynep Başkan’a çok teşekkür ederim. 

İyi ki varsınız. Bizim Veysel her daim yanınızda ve emrinizde olmaya devam edecektir…” dedi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER MAGAZİN Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI