Bugun...



HEP BÖYLE SEVİNİN HOCAM!

Trabzonspor, Başakşehir deplasmanından 4-3’lük galibiyetle dönerek zirvedeki takibini sürdürdü.

facebook-paylas
Tarih: 25-11-2025 09:52

HEP BÖYLE SEVİNİN HOCAM!

Trabzonspor, Başakşehir deplasmanından 4-3’lük galibiyetle dönerek zirvedeki takibini sürdürdü.

Saviç’in yokluğunda Alanya maçında oldukça kötü bir performans sergileyen Okay’la başlayan Fatih Tekke, Edin Visca’yı da bu sezon ilk kez 11’de görev verdi. Kaptanlık bandını da takan Edin Visca daha maçın başında rakibinin sert müdahalesiyle yerde kaldı ve maçı tamamlayamadı. Yerine Olaigbe dahil oldu.

Ayağı kırılan ve bağlarında yırtılma oluşan Edin Visca, 5-6 ay sahalardan uzak kalacak. Üzüldük, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Bu pozisyonun ardından VAR’dan gelen uyarıyla Başakşehir 10 kişi kaldı. Ama eksik olan Trabzonspor’muş gibiydi. Nitekim ilk golü bulan da yine VAR’dan gelen uyarıyla verilen penaltıdan Başakşehir oldu.

Golün ardından Trabzonspor yüklendi. Augusto’nun ayağından ilk golü bulan Trabzonspor, yine Augusto’nun bencilliğinden ikinci ve üçüncü golden oldu. Tabi ki ‘atamayana atarlar’ sözü hayat buldu ve Başakşehir eksik oynamasına rağmen ilk devreyi 2-1 önde bitirdi.

İkinci yarıya aynı kadroyla başlayan Fatih Tekke, 63. Dakikada sakatlanan Folcarelli’nin yerine Muçi’yi oyuna dahil etti. Pozisyon üretmekte zorlanan Trabzonspor yine VAR’dan gelen penaltıyı kullanan Onuachu’nun golüyle beraberliği sağladı. Ardından sahneye Muçi çıktı. Batagov’un asistini gole çevirerek hem Trabzonspor’daki ilk golünü kaydetti hem de takımını öne geçirdi. Ancak diri bir görüntü sergileyen Başakşehir pes etmiyordu. Ve olmayacak bir pozisyondan oluşan kornerden gelen topta yeniden beraberliği sağladılar. Herkes ofsayt diye bekledi (bize göre de ofsayttı) ama VAR enteresan bir şekilde ofsayt yok dedi ve golü verdi.

Herkes maç böyle bitecek diye beklerken yine Batagov- Muçi ikilisi sahneye çıktı. Batagov taşıdığı topu ceza sahası önündeki Muçi’ye aktardı, topu düzelten Muçi mükemmel bir füzeyle son dakikada takımını galibiyete taşıyan gölü kaydederken, hem kendini hem de hocasını kurtarmış oldu.

Fatih Tekke de maalesef Abdullah Avcı gibi bazı konularda inatla ısrar ediyor.

Mesela Okay meselesi… Olmuyor hocam, çok ağır ve savunma noktasında ağır bedeller ödetiyor. Başka bir çözüm bulmak şart.

Elimizdeki Onuachu silahını ise kullanamıyoruz. Morali de oldukça bozuk.

İlk gölümüzü kaydeden Augusto’nun bencilliğini bir kenara koyması gerekiyor.

Olaigbe de Zubkov da inanılmaz kötü.

Olai ise yapılan haberlerin şımarıklığını yaşıyor gibi.

Bize göre sahanın en iyileri; Batagov, Folcarelli, savunma yönü eksik olsa da dripling yaparak bizi rakip sahaya taşıyan tek adam olan Mustafa ve nihayetinde Trabzonspor’u ve hocasını kurtaran Muçi…

Trabzonspor’un alternatif oyun planlarını geliştirmesi lazım. Ya da Onuachu’yu gerektiğini gibi beslemesi lazım.

Galibiyet güzeldi ama oyun memnun etmedi.

Son söz Fatih Hocamıza… Hep Muçi attı gibi sevinin hocam!

Hakeme gelince; FIFA kokartlı Halil Umut Meler’i adeta VAR yönetti. Hiç yakıştıramadım.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI