Bugun...


Hasan BAHADIR

facebook-paylas
Yorgun Savaşçılar…
Tarih: 06-02-2021 10:19:00 Güncelleme: 06-02-2021 10:19:00


Bir hafta için önce Süper Kupa’yı kazanan ardından Beşiktaş’ı deplasmanda 2-1 yenen yorgun savaşçılar lig sonuncusu Denizlispor’u da 1-0 geçerek zirveye bir adım daha yaklaştı.

Sakat veya cezalı oyuncu olmadıkça kadroyu bozmayan Abdullah Avcı, Trabzonspor’un başına geçtikten sonra ligde en çok puan toplayan takımın hocası olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bordo mavililer her zaman zor geçen ve Trabzon’a ters gelen Denizlispor karşısında oyuna iyi başlamasa da özellikle 20. dakikadan sonra oyuna ağırlığını koymaya başladı.

Trabzonspor ilk yarıda Nwakaeme, Ekuban ve Bakasetas’ın ayağından önemli fırsatlardan yararlanamadı. Son haftaların yıldız oyuncusu Ekuban bu maçta özellikle son vuruşlarda biraz daha dikkatli olabilse çok daha farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi.

İlk yarıda hele Ekuban’ın Mustafa Yumlu mücadelesinde maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu, VAR  tarafından çağrılmasına rağmen penaltı vermeyerek, bazı hakemlerin Trabzonspor’a karşı ne kadar ön yargılı olduğuna bir kez şahit olduk.

Aynı pozisyon Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş lehine olsa yüzde yüz penaltı verilirdi.

Trabzonspor olunca penaltı yok. VAR bile hakemlerin gözlerini kör etti.

Bu da gösteriyor ki, hakemler geçen yıl olduğu gibi bu sezon da Trabzonspor’u doğramaya devam edecek.

İkinci yarıya ise çok istekli ve arzulu başlayan taraf Trabzonspor’du.

Öne oynayan hırsı, mücadelesiyle güven veren bir Trabzonspor izlemeye devam ediyoruz.

Berat, Bakasetas ve Yunus Mallı ile kadrosunu güçlendiren Trabzonspor’a gönül veren taraftarların mutluluğu görülmeye değer.

Bu sezon beklentilerin çok altında kalan forvet oyuncuları arasında Djaniny’ye bir parantez açmak istiyorum. Forma şansı bulduktan sonra her hafta üzerine koyarak oynamaya devam ediyor.

Özellikle bu hafta Denizlispor karşısında belki gol atamadı ama olağan üstü bir mücadele örneği ortaya koydu. Sahanın en iyisi diyebiliriz.

Doksan dakikaya baktığımız Trabzonspor defansı rakibine sadece üç pozisyon verdi.

Ligin dibine demir atan konuk Denizlispor ligde kalabilmek için Trabzonspor’u kendi sahasında kabul edip kontratakla gol aramaya çalıştı.

Trabzonspor bu maçta özellikle kenar ortalarında biraz daha isabet sağlayabilseydi, maçı daha da erken koparabilirdi.

Artık hafta içi ve hafta sonu oynanan maçlar takımları yoruyor.

Bütün takımlar için zor bir süreç var.

Bu zor süreçte üzerine koyarak devam eden Trabzonspor önümüzdeki hafta deplasmanda Malatyaspor’u mağlup edebilirse lig bambaşka bir havaya bürünecek.

Görünen o ki şampiyonluk yolunda dört büyükler kıyasıya bir yarış içinde olacaklar.

Sezon başında Trabzonspor’un bulunduğu yer ile şu andaki yeri karşılaştırdığımız zaman inanılmaz çıkışa imza atan Abdullah Hoca önderliğindeki Trabzonspor’u bir kez daha kutlamak gerekiyor.

İnşallah bundan sonra da taraftarın keyif alacağı maçları izlemeye devam edeceğiz.





FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ

Web sitemize nasıl ulaştınız?


nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI